Bilobil kapszula leírás

Image

Kiszerelés: 60db
Érelmeszesedés okozta emlékezet zavar, koncentrálás és szorongásos panaszok, szédülés, fülzúgás, és alvási problémák esetén különösen idõs korban.

Összetétel: 1 kapszula (40mg) ginkgó biloba levélszár kivonata (9,6mg flavouglikoridot és 2,4mg terpenlaktont tartalmaz)

Adagolás:Naponta 3x1 kapszulát vízzel bevenni


GinkoPrim Max
Image
Az új GingkoPrim Max termék emelt mennyiségû gingko biloba kivonatot (60 mg ) tartalmaz.

A GinkoPrim Max termék Ginkgo biloba kivonatot (60 mg) tartalmaz. A Ginkgo biloba hozzájárulhat a memória és a koncentrációképesség megõrzéséhez idõsebb korban is.  Hatóanyagai segítik a szervezet, így az agy vérkeringését, és javítják a vérellátást.

A termék magnéziumot is tartalmaz, amely hozzájárulhat az idegrendszer kiegyensúlyozott mûködéséhez, az egészséges keringéshez.

Termék elõnyök:

* Hozzájárulhat a szív- és érrendszer megfelelõ mûködéséhez, különösen az agy vérellátásához
* Idõskorban elõsegítheti a szellemi frissességet és a megfelelõ koncentrációképességet


Ginzenggyökér:
Az ázsiai ginzeng (Panax ginseng) az Araliaceae család tagja, mely magában foglalja még az amerikai ginzenget (Panax quinquefolius) és az eleutheronak rövidített szibériai ginzenget (Eleutherococcus senticosus).

A ginzeng számos hatóanyagot tartalmaz: szaponinokat, olajokat, fitoszterolt, szénhidrátot, aminosavakat, vitaminokat és peptideket. A hatásért felelõs vegyületek, a ginzenozidok a stressz által okozott tüneteket szüntetik meg, és növelik a szellemi, fizikai teljesítõképességet. A ginzeng alkalmazható a munkateljesítmény fokozására, a koncentráló képesség növelésére, betegség utáni lábadozásokban, fáradtság, kimerültség esetén.

Egyéb összetevõk a panaxanok, melyek a vércukorszintet csökkentik és a poliszacharidok, melyek immunerõsítõ hatásúak. Egyes tanulmányok szerint a ginzeng egyes frakciói antioxidáns hatással rendelkeznek, és jelentõs szerepet játszhatnak az érelmeszesedés, a máj és a szembetegségek kialakulásának megelõzésében.
A szakértõk egyértelmûen elismerik a ginzeng általános szervezeterõsítõ, tonizáns hatását.
Mellékhatások: A keleti ginzengfogyasztás több mint 2000 éves történelemre tekint vissza, a megfelelõ dózisok bevitele mellett súlyos mellékhatások a szer szedésénél nem fordultak elõ. Az elõírt mennyiségben alkalmazott ginzeng biztonságos. Esetleg álmatlanságot okozhat.

Koffein fogyasztása a ginzeng szedése közben kerülendõ, mivel emelkedhet a gyomor-bélrendszeri eltérések kialakulásának kockázata. Magas vérnyomású betegek esetén a ginzeng nagy óvatossággal használható. A ginzeng hosszútávú használata menstruációs zavarokat és a mell érzékenységét idézheti elõ. Szedése ellenjavalt terhes és szoptatós anyáknak.


Menolife
Image
Életünk minõségét a tanulás, a gondolkodás, a beszéd, az emlékezés képessége határozza meg, melyek fejlesztése a fokozódó társadalmi elvárások következtében minden korosztály számára elengedhetetlenül fontos. A legújabb kutatási eredmények igazolták, hogy a megfelelõ anyagok szervezetbe juttatásával javítani lehet az agysejtek mûködésén. A MEMOlife kapszula tartalmazza az agy számára létfontosságú anyagokat: így természetes forrásból származó esszenciális zsírsavakat, lecitin formájában foszfolipid származékokat és béta-karotint. Ezen hatóanyagok biztosítják az agysejtek fokozott poliénsav igényét és energiaszükségletét, így javítják az agyi funkciókat, s ezáltal növelik az agy teljesítõképességét, fokozzák a tanulási és koncentráló képességet, serkentik a memóriát.

A kapszula hatását irodalmi adatok igazolják.

Alkalmazási javallatok:
- felnõtt és idõs emberek emlékezõtehetségének és koncentrációs képességének javítására, ill. szellemi frissességének megõrzésére,
- gyermekek és serdülõk értelmi fejlõdésének elõsegítésére,
- elbutulás valamilyen formájában vagy Alzheimer-betegségben szenvedõk gyógyszeres kezelésének kiegészítésére.

Naponta reggel 2 kapszula.
A kezelés ajánlott idõtartama 3 hónap kúraszerûen.


Buerlecithin, növényi lecitin
Image


Kiszerelés: 500ml
A szervezet fizikai és szellemi teljesítõképességének növelésére.

Memóriajavító.
Az érelmeszesedés kockázatát mérsékli.
Összetétel: 90mg lecithin / 1ml készítmény, szacharóz, etilalkohol, kálium-morát
Adagolás naponta 3x1 evõkanállal bevenni.

A szervezet fokozott igénybevétele esetén az adag napi 3x2 evõkanálra emelhetõ.


GinkoPrim 40 mg
Image

A GinkoPrim termék Ginkgo biloba kivonatot (40 mg) tartalmaz. A Ginkgo biloba hozzájárulhat a memória és a koncentrációképesség megõrzéséhez idõsebb korban is.  Hatóanyagai segítik a szervezet, így az agy vérkeringését, és javítják a vérellátást.

A termék magnéziumot is tartalmaz, amely hozzájárulhat az idegrendszer kiegyensúlyozott mûködéséhez, az egészséges keringéshez.

Termék elõnyök:

* Hozzájárulhat a szív- és érrendszer megfelelõ mûködéséhez, különösen az agy vérellátásához
* Idõskorban elõsegítheti a szellemi frissességet és a megfelelõ koncentrációképességet